Adidas Superstar Core Black

Madrid, Sevilla, Valencia... sección dedicada a España. Encuentra información útil, resuelve tus dudas, aporta tu experiencia y únete a la comunidad ciberturista!

Adidas Superstar Core Black

Notapor kx9vhugd » Jue Jun 03, 2021 7:31 am

Imagen


Adidas Superstar firar det rea-skor.com kinesiska nyåret med ett par nya färgalternativ som hyllar oxens år. Den här är klädd i ett färgschema Cloud White, Core Black och Scarlet. Skon har en överdel i vitt läder med svart läder på baksidan markerat med en djärv design på de tre ränderna, tungan och hälen. Kinesiskt guldmärke stämplat på sidohälen ovanpå en vit mellansula och svart yttersula i gummi kompletterar designen.


Adidas Originals har släppt ett helt nytt Adidas Skor Nya Modell som består av fyra klassiska silhuetter inklusive den någonsin så populära Superstar. Klädd i ett enkelt färgschema Vit och kärnsvart. Denna adidas Superstar har en överdel i vitt slätt läder täckt med lekfulla graffitiliknande mönster hela tiden. Svart tungmärke, Three Stripes och häl ihop med sin signatur Vit skaltå och yttersula i gummi kompletterar designen.


Genom att gå med i det "vita" paret släpper Adidas Superstar Core Black för att fira det kinesiska nyåret samtidigt som de hyllar oxens år. Den här kommer klädd i ett färgschema Core Black, Gold Metallic och Scarlet. Denna adidas Superstar har en övre i svart läder med signaturgummi Vit skal tår och yttersula. Markera skon är Metallic Gold Three Stripes och djärv grafik på innersulan och innersulorna för att slutföra CNY-firandet.


Allt annat från signaturskalets tå till läderkonstruktionen är färgad i vitt, ungefär som Utgivningsdatum Superstar's många ikoniska OG. Spetsarna liksom tungan och mellansulan följer efter, medan panelerna ovanpå börjar kontrastera i en vattenfärg fylld med nyanser både blå och lila. Dessa toner samlas på ett sätt nästan skimrande och visuellt liknar skalen av abalone.


https://www.rea-skor.com/
kx9vhugd
 
Mensajes: 3
Registrado: Jue Jun 03, 2021 7:18 am

  • Similar topics
    Respuestas
    Vistas
    Autor

Volver a España

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 1 invitado