Nike Air Max 270 React Pink Foam

Todo acerca del turismo en México. Transporte, alojamiento, gastronomía, dudas, experiencias... encuentra lo que necesitas saber sobre México

Nike Air Max 270 React Pink Foam

Notapor baejak3u » Lun Mar 22, 2021 6:39 am

Imagen


Den hybrid Air Max-silhuet fra Swoosh starter med en blå tekstilnetbase på overdelen med runtopsell.com laserorange overlays på sidepanelerne og hælen samt Green Abyss på mudderbeskyttelsen og hæltælleren. Pops orange på Swoosh-mærket og øjenlågene, sort på overskærmene, øjestagen og den indvendige liner, sorte og gule plettet snørebånd og en hvid React mellemsålhætte af på denne Air Max 270 React sammen med en Green Abyss-luftboble på hælen og en sort ydersål i gummi.


Nike uddyber deres seneste kvinders sortiment af Nike Sko Grøn med en ny farvevej foran efterårssæsonen. Dette tilbud af Nike Air Max 270 har en hvid base med gradientdetaljer på sidevinduerne samt Swoosh-logoerne. Lyserød beskæring og hæltrækfane oven på en Washed Coral React polstret sål fuldender designet.


Nike Air Max 270 React Pink Foam er forventet at falde i en “Hvid / Himmelblå” farve til en af ​​sine rene iterationer i sommer. Hybridmodellen har hvide syntetiske overdel i syntetisk mesh, der suppleres med grå og sort detaljer i hele skærmen og hælen. Højdepunktet Himmelblå nuance er fremtrædende på Swooshes, ankel / indre foring, øjenlåg og den gennemskinnelige Air Max-boble på hælen. Endelig afrunder profilen en hvid React mellemsål og sort ydersål af gummi.


Ny Trend Nike Air Max 270 React har debuteret i den nyeste farvevej, der består af "Summit White / Midnight Turquoise-Pueblo Red." Begyndende med en hvid tekstilmaskebase er den derefter overtrukket med dristige nuancer, der inkluderer Midnight Turkis, Dusty Red og Gold. Endelig en hvid React mellemsål med et støvet rødt tonet airbag-vindue på hælen og en gylden ydersålhætte fra designet.


https://www.runtopsell.com/
baejak3u
 
Mensajes: 3
Registrado: Lun Mar 22, 2021 6:21 am  • Similar topics
    Respuestas
    Vistas
    Autor

Volver a México

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 0 invitados