Asics Gel Kayano 26 Blå

Rincón donde debatir sobre Argentina y todas sus regiones y ciudades. Sitios turísticos, recomendaciones de viajes, experiencias, dudas y preguntas...

Asics Gel Kayano 26 Blå

Notapor 8ye7cxur » Vie Abr 09, 2021 2:44 am

Imagen
Nyd luksuriøs komfort thesoleist.com og forbedret afvisning med GEL-KAYANO® 26-løbesko til mænd med GEL®-teknologi bag forfoden og bagtil for stødabsorbering med høj densitet og en behagelig følelse over lange afstande. Med en overdel i jacquardnet og FLYTEFOAM® Propel-teknologi til en letvægtskvalitet, der gør det muligt for dine fødder at trække vejret, handler denne ASICS-løbesko om at gå afstanden og give enestående støtte og komfort over lange perioder.

EVA indersålen tilbyder fremragende rebound og dæmpning, mens Guidance TRUSSTIC SYSTEM®-teknologien giver et nyt niveau af stabilitet, der Asics sko dame sort arbejder med den konturerede mellemsål for at hjælpe med at kontrollere vridningen. I mellemtiden forbedrer SpEVA 45-varigheden bounce-back-egenskaber for at sætte en fjeder i dit trin (ganske bogstaveligt). Hvis dine fødder har tendens til at rulle indad, mens du løber, skal du ikke være bange.

DUOMAX® mellemsålen giver jævn overpronationskontrol ved at kombinere to forskellige massefyldematerialer for at reducere risikoen for flade Asics Gel Kayano 26 Blå fødder og bunions. I mellemtiden hjælper AHAR® gummisvamp med at reducere overdreven slid i længere levetid. Denne Shine-udgave af GEL-KAYANO® 26 løbesko viser et levende nyt design, der inspirerer dig til at frigøre din indre løber på de dage, hvor du måske har brug for lidt ekstra motivation, mens tilføjede reflekterende detaljer forbedrer din synlighed, når du er ude efter mørkets frembrud.

Formen på GEL-KAYANO ™ 5 360 kombinerer avanceret teknologi med en retro flair. Inspirationen Populær stil fra ASICS arkivet giver skoen den retro æstetiske egenskab af en GEL-KAYANO ™ løbesko fra slutningen af ​​90'erne med dæmpende egenskaber af en GEL QUANTUM 360 ™ som et vellykket hybriddesign Takket være den 360-graders beskyttelse af den GEL ™ -baserede teknologi i hele mellemsålen, sikrer denne sko bedre stødabsorbering og langvarig komfort. GEL-KAYANO ™ 5 360 sko kombinerer nostalgisk design-DNA med opfindsom ydelsesteknologi, så du kan nyde det nye tekniske tilbud uden at skulle give afkald på det smarte retro-look.

https://www.thesoleist.com/
8ye7cxur
 
Mensajes: 3
Registrado: Vie Abr 09, 2021 2:23 am

  • Similar topics
    Respuestas
    Vistas
    Autor

Volver a Argentina

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 0 invitados